E Maua e Chemjoy Pateni Fou e Lua mo Metotia o le Tu'ufa'atasiga Fa'atasi

Talu ai nei, e lua o talosaga pateni a Chemjoy na faʻamaonia e le China National Intellectual Property Administration.

O le pateni muamua e tuʻuina atu mo le atinaʻeina o se metotia e faʻapipiʻi ai le 4-amino-5-isopropyl-2, 4-dihydro-3H-1, 2, 4-triazol-3-one, o se vailaʻau faʻaogaina i le tuʻufaʻatasiga o agrochemicals. .

tusipasi5
tusi faamaonia8

O le pateni lona lua e tuʻuina atu mo le atinaʻeina o se metotia e faʻapipiʻi ai le methyl 4- (chlorosulfonyl) -5-methylthiophene-3-carboxylate, o se vailaʻau faʻaogaina faʻaogaina i le faʻaogaina o agrochemicals.

tusi pasi4
tusi faamaonia26

Talu mai lona amataga, o le faatonuga a Chemjoy e tumau i maketi-faʻatau ma tuʻuina atu i tatou lava i le faʻaleleia ma le faʻafaigaluegaina o aia tatau tau meatotino tutoʻatasi, taulaʻi i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o tekinolosi autu mo le faʻavasegaina ina ia faʻaleleia atili le lelei o oloa.

O le au su'esu'e ma atina'e fa'atekinisi a le kamupani na fa'ato'ilaloina le tele o fa'afitauli ma lu'itau, ma i'u ai ina ausia lo latou fa'amoemoe ina ua uma ona fa'ato'ilaloina lea fa'afitauli fa'apitoa.O lo latou naunau mo le tulaga lelei ma le le vaivai o le tuuto i le atoatoa na tuleia ai i latou i lo latou manaʻoga tutusa mo le ausiaina o tekinolosi.I la latou suʻesuʻega mo mea fou ma faʻapitoa, na latou fiafia i le avanoa e maua ai le poto masani taua ma faʻaleleia o latou tomai faʻapitoa.

O le faigamalaga i le mauaina o nei pateni ua faʻamalosia ai le poto masani a Chemjoy i le faʻafouina o le atinaʻeina o oloa ma le faʻafouina o tekonolosi.E ese mai i le avea ma faʻamaoniga o le gafatia o Chemjoy mo suʻesuʻega ma atinaʻe, o nei pateni o loʻo tu e molimau mo le tausisia e le kamupani i le teu faʻafaigaluegaina o le tele o punaoa i le faʻaleleia o le lelei o ana oloa ma faʻaleleia lona faʻatauva i le autu.

Chemjoy, i le taimi lava e tasi o le faʻatumauina vave o le atinaʻe, na faʻapipiʻiina le taua tele i le puipuiga o aia tatau tau meatotino tutoʻatasi i tausaga talu ai nei.O pateni faʻapitoa eseese na maua e le matou kamupani ua faʻaleleia atili i le aofaʻi ma le lelei.E oo mai i le taimi nei, ua sili atu i le 10 pateni ua maua e le kamupani, ma o nei ausiaga ua maua ai le malosi mo le atinaʻeina o le kamupani i le lumanaʻi ma maua ai le lagolago malosi faʻapitoa mo pisinisi a le kamupani i totonu o teritori fou ma e leʻi faʻamaoniaina o pisinisi vailaʻau lelei.


Taimi meli: Ian-26-2020